Сблъсък на два автомобила на десетия километър на АМ Тракия“ в

...
Сблъсък на два автомобила на десетия километър на АМ Тракия“ в
Коментари Харесай

Катастрофа парализира АМ „Тракия“, задръстването е километрично

Сблъсък на два автомобила на десетия километър на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив провокира километрично задръстване и трансформира в пъкъл пътуването на хората към морето, предава кореспондент на БЛИЦ от мястото на събитието.

Инцидентът не е тежък и за благополучие няма жертви, само че скъса нервите на хиляди столични, които са се устремили към Черноморието с фантазия за сладостен и прелестен уикенд.

Вместо да се насладят на вечерята с морски блага, гледайки петъчния залез, туристите ще останат гладни в нагорещените си коли и ще чакат ударените коли да бъдат изнесени с Пътна помощ.

На мястото пристигна и полицейски патрул. Основната причина за случая е несъобразена скорост.

През последните дни пътуването на аутобана се превръща в тестване, защото по него, с изключение на тежкотоварни камиони, пътуват и голям брой гастарбайтери.

Магистралата, която в действителност прилична на двулентов път, и е с нацепен асфалт по множеството сектори, е извънредно рискована, само че очевидно това е последната грижа на властимащите, които отдъхват в задгранични курорти, а парите за първокласните им ваканции идват изтормозените данъкоплатци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР